Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo

Låt dig inte oroas
Fast du hör hur andra brister
Nej det är okej de klarar det

Att höra hur någon faller
Är inte det lättaste
Fast du står där redo

Redo att ta emot
Och finnas där
När de vill




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-10-29 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva