Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Healing

Värmen sjunker in i kroppen
Och mjukar upp leder
Med solskenet som strålar

Idag minns vi sommaren
Och lapar i dess sista suckar
Som om inget elände fanns

Ögonen blundar en stund
Och kroppen helas
Med sinnet




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-10-30 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva