Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand

Jag påminns
Om min egen ångest
När jag hör dig falla

Och önskar att du låter mig
Finnas där
Som du fanns

Du vet inte
Hur lika vi är
Men jag känner din oro

Jag vet
Du klarar dig
Det gjorde jag med

Men ta min hand
Jag ger den
Håll den hårt

Och res dig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-10-31 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva