Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bra att vi lever

Sprakande är solen
En färgad höstdag
Då luften är krispig
Och jag riktigt glad

Och om du har orken
Smittas du av glädjen
Så vi kan le i varandras ögon
Och känna det är bra att vi lever




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-23 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva