Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavslut

Allt som vi skrivit
blir till sånger för de döda,
de som inte riktigt finns
om man inte ser dem snett från sidan

och inte bad vi dem om lommens tystnad
eller hökfågelns ensliga hunger,
sjön och dess vidöppna öga;

i stenen har de ristat
nu sover barnen, det är allt




Fri vers av Grävling
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-04 18:28



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Rubriken inger ändå en viss tröst! De döda finns på ett annat sätt.
2020-11-04

  Rafmagn VIP
Underbar, denna!
2020-11-04

  H.C.B
Snett från sidan. Fåglar? Fågelperspektiv? Men jodå. Vissa namn är i sten ristat. Knappast ens tillfälligt påhittat vid ugglors gravar. Tumme upp.
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling