Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vilja ha det som alla andra attraheras av ...

... är fullständigt 
naturligt och mänskligt i sig

enligt många

Men enligt mig 
är det intet annat
än ren urbota idioti

Alla de dig som tänker så
och gör dina val i ditt liv
i enlighet med vad du tror
dig veta att alla andra vill få

Vet du överhuvudtaget
vad det egentligen är
du själv vill ha`?

Det är ju inte alla andra
som ska leva med dina val
Det är ju du själv
som ska leva med
vad det än är
du bestämmer dig för 
att välja att leva med i ditt liv ...

Själv vet jag vad det är jag vill
och mina val gör jag utifrån
min egen vilja
- Vad alla andra vill ha
är ej vad som avgör mina val ...

... Det är det som jag ser är det
som gör mig mänsklig
och därför är det också just det
som är mest naturligt för mig ...

oavsett om det skiljer sig från
vad som känns rätt och riktigt för just dig
och eller alla andra än mig ...

 

 

 

 

 

__________________________

Tidigare publicerad här i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-11-05 05:45



Bookmark and Share


  Dito VIP
Ja det är många som väljer att följa den grå massan,ett slöseri med dyrbara personligheter
2020-11-25

  Maud Louise
Att veta vad man verkligen vill och att välja utifrån sitt inre jag kan vara både mod o styrka! Styrkan att gå sin egen väg...... tycker jag om.
2020-11-05

  Solstrale VIP
En god aforism!
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP