Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att fly




Jo då
det går bra att fly
barndomens tragik.

Häll i dig allt
vad bedövning heter !

Sov !
Res !
Vänd upp och ner på historien !
Jobba !
Knulla !
Sporta !
Spela !

Det går bra
men det går inte
att komma undan.

Det du flyr
blir ditt spöke,
dina demoner.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-05 08:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klockrent skrivet!!
2020-11-06

  Poeten Salvador VIP
Vi kan fly (eller fäkta eller frysa) när vi är rädda. Vad är vii rädda för?
2020-11-05

  alicja lappalainen VIP
dikten byggd på den dialektiska processen tes antites syntes.
2020-11-05

  AiA Maria den fria
så vad är det som driver människor på flykt o vad är det som hindrar oss ifrån att belysa de delar av oss som är drivmedlet i flykten...o kanske viktigast av allt vad- är det som gör att vi tror att i mörker är den enda vägen...?


tack!
2020-11-05

  Staffan Nilsson
Hmmm, så att leva är att fly en smula?

2020-11-05

    Lena Staaf VIP
Fly - eller ta sig igenom det, bit för bit?
2020-11-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
En sanning som svider.
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP