Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att förändra sej skälv igen


jag ska kämpa mej till baka till den jag en gång var

i dag är en ny dag och jag känner mej så full av

glädje och liv för jag har börjat förlorat mej i 

 

kärleken igen . jag får extra kraffter långt innefrån 

mej skälv som allt för länge legat och damat i

 

skälvömnkans förfall full av lathet och godis . och 

se hur jag ser ut nu allt jag hadde är borta och allt

 

jag inte hadde är nu där i överflöd . men nu är jag 

stark igen och allt ska bort jag ska åter komma till

 

baka till min forna glans med hjälp ut av kärlekens

krafft . för jag ska kämpa för allt vad jag är värd för 

 

jag vill åter glänsa som den diamnt som sköljs bort 

på smutts och slipas till sin bästa skönhet .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-05 11:22



Bookmark and Share


  Maud Louise
Din forna glans är nog på väg tillbaka med full styrka. Med all den kärlek som du visar i dina texter och som ditt hjärta är fyllt av.
2020-11-05

  Koloristen
Bra skrivet. Jag identifierar mig med detta att återuppliva något som varit bra i ens liv förr men som avtagit med åren. En god kamp!
2020-11-05

  AiA Maria den fria

vårda din inre diamant !

tack!
2020-11-05

  Öknens Ros VIP
Kärlek är en stark drivkraft att förändra saker.
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten