Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rottrådar

Ska du visa dina nyöppnade sår
för nattens krävande gudar
nyanser: bensvart och grönjord
en tunn, blåaktig rök

det här är ensamhetens språk
en sval vind mellan revbenen

och du säger,
hur smakar kvällen, blek vanilj
och utspädd saffran

och ögonblicket innan sömnen
flätas av höst och andetag,
blåsten som spelar
på vassens sköra stråkar




Fri vers av Grävling
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-05 12:01



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Delikat !
2020-11-07

  Kungskobran VIP
Väldigt fint
2020-11-06

  Nanna X
Vassen är sträv som en nyhartsad stråke, det var en bra liknelse.
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling