Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou


Minnesmonster

 

Mina minnen kan ibland vara hemska monster

och jag menar inte de som finns i filmerna

det här är monstren som gömmer sig i mitt huvud

de smyger sig fram när jag minst förväntar mig detta

de kväver mig sakta till saknad och rädslor

de gör att jag chippar efter andan i desperation

 

jag vill veta hur jag ska göra för att dölja smärtan

jag kanske måste glömma eller kanske rent av förneka

men det är ju faktiskt inte så det ska vara

dina minnen är ju en stor del av ditt jag

du kan bara leva med dig själv och dina egna val

för du skapar oftast dina egna minnen ...en del skapar sår

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-05 13:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Minnen är inte att leka med
2020-11-06

  bibbi ahrnstedt
Fint, ja varje gång smärtan kommer kan man säga förlåt, då försvinner det värsta men smärtan finns där kvar under ytan
2020-11-05

  Solstrale VIP
Ja minnesmonster är inte att leka med, vet precis vad du talar om... Mycket bra gestaltat i orden! Gott att dela även svåra upplevelser...
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP