Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den magiska konsten att trolla


Barfota


När rosorna täckts med höstlövens närande kraft
jag minns den gångna ljuvliga sommaren vi haft

vi bor i ett land där snart frosten greppet har
stänger in oss fryser, var är den härliga känslan vi bar

hade jag den magiska konsten att trolla för oss
skulle vi tillsammans gå barfota i gräset förstås


© Bibbi Ahrnstedt





Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 214 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-11-05 13:48



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en skön och härlig känsla!
2020-11-20

    ej medlem längre
Vackert skrivet!!
2020-11-07

  Kungskobran VIP
Så fint
2020-11-06

  DominiQueen
VARM APPLÅD
Vilken goglad dikt att avnjuta här
i höstrusket.
Absolut, ja som de andra älskar
jag slutet som lever upp.
"Barfota" tillsammans så himla
berörande i sin enkelhet - stort!
Du vet de där orden som berör,
går rakt in i hjärtat, såsom Beatles texter,
som magiska "All you need is Love" de sjunger också som Dina, klockrena fraser:
"It's easy". i låten. "Love Love Love" Vi gifte oss till den 22.02.2020 kl12.22 .. Också magi, fast med skorna på. ;-)

Ljus och kärlek till fötter och hjärta



2020-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbart avslut på texten, passar mig som helst går utan strumpor och skor.
2020-11-06

  Nils-Robert
Härlig höstdikt.
2020-11-05

  ULJO
Barfota i gräset. Är ju underbart skönt.
2020-11-05

  Solstrale VIP
Fint att få ditt trolleri i orden oss givet! Tack!
2020-11-05

  Sparvögat VIP
Minns vårens grönska när jag läser din längtande dikt...
2020-11-05

  Maud Louise
Den var väldigt fin! Särskilt den sista meningen
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt