Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedikerat till en kär vän som brukar leva sitt liv med glimten i ögat, men som på sista tiden börjat gå in i ett mörker.


Jag ser att du inte mår bra.

Jag ser att du inte mår bra,
dina texter blir mer och mer dystra
och andas uppgivenhet och sorg.

Vad händer i ditt liv?
Ramlar allt isär i små bitar,
hittar du inte dig själv längre?

Finns det något jag kan göra,
jag finns ju här för dig
jag är din egen skyddsängel.

Säg mig vad som felas dig
öppna ditt hjärtas kammare
gjut ut dina bekymmer och din sorg.

Kanske finns det en lösning på det onda
kanske går det att lindra all din smärta
kanske finns det en väg ut ur det mörka.

Att låta orden få födas ur det fördolda
och dela dem med ett lyssnande öra,
kan vara lösningen på det som tynger dig.





Övriga genrer (Drama/Dialog) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-09 08:35



Bookmark and Share


  Stisse
En fin dikt med kloka ord. Du fångar så fint detta att kunna nå fram till en skyddsängel som kan lyssna på allvar. Vi behöver alla en inkännande medmänniska.
2020-11-19

  siv birgitta.a. VIP
det var bra skrivit
2020-11-09

  Solstrale VIP
En mycket fin maning att be om stöd, eller ta stöd i skrivandet!

Vacker belyst reflektion och din medmänsklighet lyser starkt!

Tack!
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP