Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

När man till slut får känna kärlek
Man blir berusad av kärlek
Av dina mjuka kyssar
Att bita i din piercing
Bara det gör mej så lycklig
Jag, som aldrig riktigt trott på kärlek
Två dagar tog det att börja älska dej
Lyckoruset varar i veckor
Att äntligen få känna sej älskad




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-07-17 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lycka till
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire