Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nog en längtan efter livet, inte efter döden

Jag vill nog inte dö
egentligen
Men jag vill inte leva heller
Inte här
Inte nu
INTE DET HÄR

Det är så trasigt nu
Vilka lim jag än använder
för att laga det
faller det bara sönder
igen
i små vassa bitar
Som man skär sej blodig på
varje gång man ska försöka laga det
Jag går sönder
om och om igen

Trasigt

Om jag bara kunde få börja om
igen
börja något nytt
Så kunde det kanske skapas något bra
Ge mej ett nytt liv ?




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-01-23 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire