Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humörsvängningar kanske det kan kallas

Jag skrattar så jag nästan gråter
För att i nästa sekund
gråta så jag nästan slutar andas

Skrika ut all min ilska
på allt och alla

Gömma mej och gråta tyst
så att ingen hör
ingen ser
Bara glömmas bort

Jag är så glad
jag är så arg
jag är allting
varje dag




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-01-23 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire