Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repig

Så enkelspårig
Samma asfaltsväg att vandra varje dag
24 timmar om dygnet
Vilsna spöken att dela sin ensamhet med
Läser samma rad
om och om och om
igen

Jag är en skiva så repig att jag fastnat på samma spår
om och om och om
igen

repig
precis så
trasig
på undersidan




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 420 gånger
Publicerad 2007-01-23 19:14



Bookmark and Share


    kamerakåt
Det är repor och hack i alla mina favoritskior, jag spelar sönder dom. Men jag älskar dom bara mer och mer, reporna och hacken blir bara något som är det, något som påminner mig om hur mycket jag älskar dom.
Jag älskar dig Michelle (L)
2007-02-21

    Isabell J
Jag känner igen detta, att vara som en repig skiva, följa samma spår, en bra liknelse
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire