Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm allting och gå

Ljudlösa skrik
över mina sönderbitna läppar
Ångest
som skär sönder mej innifrån
Ofrivilliga tårar
rinner över de redan våta kinderna

Jag gör vad som helst
för att dämpa smärtan
om endast för en liten stund

Trasiga drömmar och svarta tankar har fyllt mitt inre under så lång tid nu
Jag klarar inte trycket
ibland
Att hitta nya sätt att fly från verkligheten har blivit ett sätt att glömma
ingenting är längre värt att komma ihåg

Musiken helar på ett sätt som inget annat gör
Men det är ändå inte
tillräckligt

Bara glöm allting och gå...





Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-25 01:55



Bookmark and Share


    kamerakåt
jag älskar dig, och jag skulle göra vadsomhelst för att du ska må bra, glöm inte det älskling<3
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire