Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på dej..

Du
är det enda som existerar
i mina tankar
Jag vet inte varför
Men jag kan inte släppa dej
Du betyder för mycket
Det gör ont att tänka
Men det gör ännu ondare att inte göra det..




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-01-01 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire