Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten känns mer vissa dagar

Ensamheten finns alltid där
Ibland känns den bara mer

Trots alla människor omkring mej
känner jag mej så ensam

Det är som om jag tillhör en annan art
Människorna och jag
Existerar i olika dimensioner
Talar olika språk
Lever i olika världar
Fast ändå tillsammans

Ensamheten känns mer vissa dagar
Fast den finns alltid där




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-01-23 19:27



Bookmark and Share


  heavymetalunge
den påminner om en annan dikt jag läst i en tidning..
lite väl mykt...
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire