Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi såg Schindlers List på SO:n Jag blev \"inspirerad\" Andra Världskriget är intressant


Och I De Svartvita Filmerna Är Blodet Svart

Du kan se deras misär
Du kan höra deras lidande
Men du kommer aldrig förstå...

/Bara ord i en historiebok/

(Giftampuller av glas
Krossas
Ta ditt cyanid
Det kommer bli bra nu
Allt kommer bli bra)

Barnens skrik har tystnat nu och skotten ekar i natten
Det finns inget hopp längre
Det finns inga regler att följa
Det kan vara vem som helst av er
som blir skjuten idag

Jag ser davids-stjärnan på hans jacka färgas röd
av blodet från hans huvud
där en SS-soldat skjutit med sin pistol
som redan tagit livet av så många

Kan du se genom stängslet
över taggtråden?

(Jag längtar
Längtar tills de sätter kulan i huvudet på mej
Jag klarar inte mer nu)

Och i de svartvita filmerna är blodet svart




/Heil Hitler/........





Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-06 18:13



Bookmark and Share


    kamerakåt
du skriver underbart jävla berörande och skitbra älskling <3
2007-09-20

    RivQah
Skitbra.
2007-02-06

    RivQah
Skitbra.
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire