Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rocky 1989-2003




Du är svart och brun

En trogen följeslagare

I en dyster tid

Våta tassar på mina axlar

Utflykter till sjön

i bilen

14 år

En parantes av värme




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-09 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP