Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter sexet ville hon ha en aptitretare

då hon så lätt blir hungrig, Svarta Änkan
Och det är då som han fick sätta livet till
Ja, så det är inte lätt att vara en manlig spindel till en
sådan hemsk kvinna
För ser man inte upp efter sexet så lär man försvinna
Typiskt tunga pass!

Ken Cassel
9/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-09 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel