Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag!

Sedan jag föddes en fredag för 20863 dagar sedan har jag
nu tagit cirka 417 miljoner andetag då mitt hjärta har
slagit runt 2 miljarder hjärtslag
And still going strong
Inte dåligt det inte
Facinerande vill jag påstå då jag redan egentligen borde
vara död
Vilket jag är tacksam för att jag inte är, då jag älskar
livet i sig.

Hjärtslag!

Ken Cassel
9/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-09 12:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kärlek till livet ger liv!
Viktigt att lära sig detta!
Annars får vi hjälpa varandra att se det vilket din dikt ger andra möjligheter till att se - när hjärtat är mé...
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel