Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du formar mig

att tänka på dig
formar mig
dina känslor
så viktiga
för vart ord

att inte tänka på dig
formar mig
mina känslor döljs
det blir kallt i var mening
och jag är ingen alls

hur jag än gör
så är du viktig
för även om jag blir arg
och skiter i dig
så betyder du allt
för dom orden




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-10 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva