Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En drönare med en kamera i

flyger fritt omkring som ett litet honungsbi
Stannar till i luften svävandes
Hovrandes
Spanar in fotbollsmatchen mellan AIK mot HAMMARBY
för en tjugo minuter sådär innan drönaren måste
laddas om
Men snart är nog den här förmånen förbi då man
måste ha tillstånd för att göra som vi
Filma lite vad vi vill på ett säkert avstånd
För att spionera lite på folk generellt har ju nu blivit till
våran melodi
hihihi
En drönare med en kamera i...

Ken Cassel
10/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-10 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel