Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslan inom mej förgör mej som gift

rädslan inom mej förgör mej som gift i minna 

ådror den dödar mej sakta för jag vågar inte

 

leva fullt ut . den hindrar mej i från det liv som

jag har rätt till det jag en gång förlänge föddes

 

till är nu borta den frihet jag hadde . att leva 

mitt liv som jag är och vill vara någon gång 

 

tar alla tårar slut . minna havsblöta ögon blir lika 

torra som kalaharis öken mitt hjärta blöder för 

 

bara dej mina känslor krampar fulla av adrelanin .

av att du aldrig ska komma till baka till mej igen 

 

det här är så långt i från verkligheten man kommer .

rädslan sprider sej i min kropp vart är du har det hänt

 

dej någonting för jag vet att det finns en hotbild i mot

dej . om det händer dej något så dör jag  för rädslan 

 

sprider sej i min kropp att jag ska förlora dej när jag 

äntligen har funit dej i mitt liv .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-10 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten