Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har numera blivit beroende

Behöver nu någon emellanåt att få krama om ibland
Ligga sked till sked med
Känna att jag finns till
Men ibland så behöver jag bara ha någon att prata med
Prata av mig lite granna med
Så att jag numera är beroende av lite ömhet och lite
kärlek är helt sant
För som det ser ut nu, kan jag visst tydligen inte vara
utan den
Behöver en och annan god liten vän
Men så rimmar ju också kärleken på Ken
Vilket avgör hela saken..

Jag har numera blivit beroende!

Ken Cassel
10/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-10 18:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Behov av närhet och ömhet har vi nog alla och att bara få prata med någon ibland är inte heller så dumt...
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel