Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


829.Everyone wants own hero!

*Everyone wants own hero!*
FRAMFÖR...flygande tid...
klippte bort *klockans mekanism*
*
*MERKYRIUS*genomträngande blick
*_TWO_ IS_ NOT_TOO_ MUCH_!*
upphetsar förmörkelsen där ...
*
... vart svart linjär ring
#I WANT TO BE EVIL!# ihopträngde
sina läppar av mörkret...
*
¤Flytta¤ från plats
#OH YES!ARE YOU HIGH!?#
överens inifrån...ljus vågor...
*IS VERY WELL SPOKEN!*

***
605.2018/05/15




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-11 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP