Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomblad



Blombladens sköra mjukhet
Bländar mitt öga
Och våren kommer fram
Med solen som värmer

Även i höstens grå färger
Är blommorna så vackra
Som stänk av färg
Och minnen




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-11 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva