Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanlänkade

Det är en tunn tråd
flätad av dessa grå moln
vars tamp ännu binder om din fotled

din skugga är odödlig
när du dör fäster den sig vid en annan
omärkligt, med en knappt synlig söm




Fri vers av Grävling
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-11 14:55



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
"Kostymen sys i det tysta" (Tranströmer)
2020-11-17

  Kungskobran VIP
Jag lever i en skuggvärld
inget ljus behövs
skuggan finns ändå
den lever genom min ande
ovetande om rumtiden befinner
den sig i den femte dimensionen
skuggornas odödliga dimension


2020-11-12

    Lena Staaf VIP
Själavandring...en spännande bild.
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling