Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tittar in i hennes förtjusande ögon

med sina långa mörka ögonfransar då jag försöker
att se vilka hemligheter som döljer sig där inne
För jag vill ju veta allting om henne
Jo, jag vill veta om det finns någon chans att hon
som är en underbar tjej kan tänkas bli kär i en som mig
Kan jag få ett svar tror du, tänker jag tyst
Så håll dina ögon öppna nu, så att jag kan få se utifall
det blir jag och du som blir tillsammans till slut
För aldrig att ger upp dig eller ger in
För jag vill ju att du ska veta att jag tycker att du är så
charmigt vacker och fin
Så därför hoppas jag på att du en vacker eller regnig dag
bara ska bli min
Mitt eget lilla kärleks vin
Därför vill jag veta allting om dig
Så snälla du, kan du inte bara tala om
Vem är du och vart kommer du ifrån?!

Jag tittar in i hennes förtjusande ögon!

Ken Cassel
11/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-11 21:19



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Är det det som kallas att drunkna i någon annans ögon?
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel