Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

än minns jag
och ler
åt minnet av dig
fast du försvann
fast du övergav
fast du inte vill

än minns jag
och gråter
för att du inte ser
för att du inte vill
för att du vände dig bort




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-11-12 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva