Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gropen

Den som gräver en grop åt andra...
ska ha avtalsenlig lön!




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-12 18:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag skrattar så magen guppar...
Vet inte om det är av det ironiska eller det tokiga! :D)))))
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP