Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion

 

 

Stilla känns vinden mot min hud. Cityljus reflekteras i djupa vatten. Förbi i ett ögonblick förenas svenska med arabiska och på bruten svenska förklarar mamman för barnet om bäckar, inlandsis och drunknade hjärtesorg. Borta är hemma och hemma är borta. Surrandet från motorväg påminner om svarta pansarvagnar och flygplan som försvinner sprider skräck i atmosfären och barnet gråter av de minnen som en gång var. Hur är det möjligt att hela, hur är det möjligt att leva? Tider kommer, tider går, lycka den som hela vägen når. 




Fri vers av genni VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-13 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP