Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjolårsdrömmar

Det finns en resa som aldrig blev av
tills du är
glänsande
som molnens svanvita flyttsträck
och du kan inte nå mig
jag sover här på spegelns botten
täckt av myter och aska




Fri vers av Grävling
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-13 19:45



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Sover på spegelns botten, gillar den.
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling