Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris ifrån arkivet


Jo, så är det

Om vi alla människor skulle samla ihop alla våra
bekymmer och besvär på ett och samma ställe skulle
de flesta av oss ändå bara vilja få tillbaka sina egna
bekymmer och besvär istället för att ta del av den
stora gemensamma högen
Jo, så är det..

Ken Cassel
14/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-14 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel