Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


831.THAT's THE DIFFERENCE!!!

Något hände och kom
vid fel tidpunkt???
GOOD OR BAD
RIGHT OR WRONG
*THAT's THE DIFFERENCE!!!*
*
skärvor av dig
skärvor av mig
flyger i bitar ...
och vi kan inte samlas in ...
*
ekon av dem
rakblad,klinga,
krossar våra hjärtan...
*
vem är ett offer
du eller jag
vet jag inte ...
*
men djupt i min själ
känner jag innerligt
att med# offermentalitet#
vi är alla förlorare...
*
och det vill jag inte
jag vill inte
men jag kan vara det
om jag stoppar mig...

O,MY LORD!BLESSS
M.PR.DONALD TRUMP!
AMEN!

DON´t GIVE UP!M.PR.DONALD TRUMP!AMEN!

***OBS!!!

429.2016/08/11 Publicerad L.EK poeter.se

bassäng !...
...trampOLin skala
tio meter höjd _ en meter ner

KIL! de två halvorna isär...
.........................................
migrerande komprimerade kulor
i sotiga trötta bröst
fastnar som pärlor ...
dyster ohälsosam vind
dissekerar i bitar
pälsaktiga ögonfransar...

i blåaktiga ådror skälver döden!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-15 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP