Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nakna grenar

mossan och trädens nakna grenar
minner om dödens mörka skugga
regnet det faller sakta dugga
tankar som drömma säkert seglar

Mörkret och molnens gråa takter
speglar det liv som nu andas
gömmer den död som nu blandas
väntar på vårens andra akter




Bunden vers av skärva
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-11-15 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva