Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista farväl

Ett steg, ett hopp
Hon faller

Ett ord, ett skrik
Hon faller

Snart finns hon inte mer
Snart har hon gått
Modig eller feg
Det spelar ingen roll
Hon föll när ingen fånga
När hon själv inte längre orka

En sista natt
Hon faller

Ett sista farväl
Hon finns inte mer




Fri vers av chermy
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-11-17 03:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chermy
chermy