Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med sina långa mörka ögonfransar

lyser Annas förtjusande ögon upp vart hon än går
hur klart som helst
För i hennes grön melerade ögon är det lätt att man
blir lite frälst
För det är svårt att låta bli att titta in i dem då de är
så vackra och fina att man får lite ståpäls
Men hysch, säg inte det till henne
Men så är ju Anna också en riktigt skön karaktär
då det är så lätt att i henne bli lite kär
Och nu står hon ju här mitt framför mig då jag inte
kan låta bli att beundra henne
Och oj, nu vinkar hon visst åt mig då jag visst har
blivit påkommen, tyvärr
Så det är väl bäst att jag vinkar tillbaka innan allt
kommer kännas konstigt eller till besvär
Och se så glad hon blev nu med sina långa mörka
ögonfransar som tindrar sådär förtjusande
att man inte får fram ett endaste ord ur sitt vokaler bär..

Ken Cassel
17/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-17 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel