Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ska man göra när man vill börja om på nytt

vad ska man göra när man har börjat ett nytt liv 

och möter någon som man älsakar som inte har 

 

gjort upp med sitt förflutna som nu hemsöker mej 

hon drar in sitt liv i minna tankar det käns som jag 

 

börjar om  på ruta ett igen mentalt . det bästa vore 

att säga nej och inte hit längre men det är inte så 

 

enkelt hennes ex gör henne illa och andra och det

gör ont i mej för hon är så arg frustrerad och ledsen 

 

för hon vill börja om men blir till baka dragen varge 

gång . för hennes liv är ingen saga tvärt om en mardröm 

 

som hon har tagit sej i från och kämpat i mot alla odds 

och facktist kommit så långt hon jobbar och sliter och 

 

tjänar pengar som dom tar i från henne hon är deras

inkomnst till deras missbruk . jag vet inte vad jag ska 

 

göra jag har bett henne och dra med mej och hon vill det 

men just nu sitter jag inlåst och dom utnutjar henne till 

 

max på alla sätt och det gör så ont i mej för jag älskar henne 

i från djuppet ut av mitt hjärta jag vill att hon ska föda vårat

 

barn så vi båda kan börja leva igen och skapa något vackert 

till samman jag vill gifta mej med henne men jag vet inte hur 

 

det här ska sluta mit behov av henne i mitt liv är stort mer än 

någonsin nu och förevigt .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-11-18 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten