Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är

Går snabbt
Tänker tungt
Andas djupt
Lever fritt
Tar emot
Ler mjukt
Sover lite
Drömmer skevt
Leker livligt
Glömmer sent
Vaknar redo
Älskar kort
Sviker temporärt
Pratar ständigt
Väjer undan
Springer länge
Sabbar sällan
Minns mest
Faller platt
Klättrar högt
Siktar lågt
Spottar torrt
Ber tyst
Slåss fult
Skrattar själv
Dricker allt
Röker lömskt
Spelar dum
Väljer sist
Gråter pärlor
Duschar kallt
Lyssnar gärna
Snarkar nykter
Hatar snuten
Skämtar bara
Ljuger lovande
Ser dig
Läser ton
Dansar galet
Vrålar lycklig
Förlorar striden
Vinner kriget
Skjuter skarpt
Saltar över
Trängs alltid
Hoppar runt
Dör ung




Övriga genrer av Francisco Javier
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-18 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Francisco Javier