Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zita

Det är konstigt att du inte är med oss längre.

Du försvann nyss men vi var vänner väldigt länge.

Trodde vi skulle spendera tid tillsammans lite längre.

Kommer aldrig få hålla om dig länge.
Inte ens en kort stund.

Vi ägde våra stigar och stunder i skogen längst.

Du kan inte bita mig och jag kan inte skälla på dig längre.

Dom pratar om att du är på en bättre plats men för alltid är för länge.

Kanske inte tar lång tid längre.

Jag lever och du är död men inte alltför länge.




Fri vers av Francisco Javier
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-03 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Francisco Javier