Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck det här

Om det går bra?

Det går.
Mina fötter flyttar sig i samma riktning.
I en takt jag väljer själv.

Kunde det varit värre?

Har ansökt om att glömma det förflutna.
Vi får se hur snabbt andra jobbar.

Kan jag ha det bättre?

Vi får prata en annan dag.
Solsken och mänsklig närvaro är min prioritet.

Vill du hem?

Våra definitioner av hem motstrider varandra.
Är inte på jakt efter hem längre.
Jag är alltid hemma.

Kommer du tillbaka snart?

När jag vet - då vet du.
Stress är en sjukdom och jag börjar friskna till.
Jag har sagt mitt och du ditt.
Det enda som fattas nu är en klar bild av en överenskommelse.

Jag önskar dig lycka till.




Fri vers av Francisco Javier
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-20 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Francisco Javier