Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vals

Man lär sig av smärta.
Man läker av kärlek.
Tror heller på otur
än tillfällets storkuk.
Säg vad du ska säga
sen tystnad och inget mera.
För jag vill bli förstådd.
Ingen nyhet för någon.
Man lär sig själv skydda
Om anfall alltid varit det trygga.




Fri vers av Francisco Javier
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-03 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Francisco Javier