Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vaknar när hon behövs

När marken skakat av sina sista kalorier och jorden jämnats med asfalt.
Den inre kärnans sömmar är upprivna, solen har passerat sin sista anhalt.

När apokalypsens fyra ryttare parkerat sina hästar och lucifer släppt lös sin hund.
När moder jord klockat ut och fader tid tagit sin sista blund. 

När sista hoppet lämnat människan och vi ber alla entiteter om hjälp.
Vaknar en figur äntligen ur sin dvala med grön-bruna ögon och frågar gäspande alla andra om vad som har hänt.




Fri vers av Francisco Javier
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-09 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Francisco Javier