Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulis

Vi hade diskussioner i vad jag trodde var Thailand men det var egentligen Italien.
Hon ville ha barn men jag ville bara nå fram till baren.

Jag ville gifta mig men hon var tvivelaktig till mig som make.
Hon ville käka sushi men fick bara sake.
Insåg att det enda denna riddaren ville var att jaga drake.

Liftade i Ungern en vecka senare och det var ett mirakel.
Att vi höll ihop även när jag försökte sno en plånbok och bada naken.
Jag var mer hammare och skära - hon ville ha ett kök i kakel.

När vi väl bröt upp insåg hon att hon bara var normal när någon bredvid var mera galen.

Stå upp.




Fri vers av Francisco Javier
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-04-06 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Francisco Javier