Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Coronainspirerat


Drömmar

Funderar på flera vägar att gå
Uti världen som är så svart och grå
Sliskig snö har yrt runt idag
Att stanna inne är nästan en lag

Äventyret ute är läskigt värre
Livet står stilla idéerna är färre
Tysta är drömmarna som sväva sakta
Det är ändå bäst att livet faktiskt vakta




Bunden vers av skärva
Läst 241 gånger
Publicerad 2020-11-19 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva