Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svenskar går och tigger pengar i sitt eget land

vad är det som har hänt eller inte överalt i Sverge 

går det eller sitter folk och tigger pengar även svenskar 

 

för Sverge i tiden och välfärd och ett förenat Eorpa

och så vidare . men se på oss vi går på knäna vad är 

 

det här vem tänker på dom på gatan har dom chans

till bostad inte änns dom som jobbar har ju chanser 

 

på bostäder . det enda sett man kan få bostad på är att

göra ett brott åka in på kåken och söka en P34 att få 

 

göra sista tiden på behandlings hem och få hjälp med 

bostad därifrån är det inte konstigt för står du på gatan 

 

utn pengar eller adress . så får du ingen ny bostad nu

uppmanar jag inte folk att göra brott men jag ville bara 

 

berätta hur snett det är i det här systemet varför byggs 

det inte fler bostäder eller i alla fall baracker under 

 

kontrolerade former . för det ska ju inte bli en platts för 

missbrukare utan för människor i nöd med hungriga magar  .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-20 18:39



Bookmark and Share


  Koloristen
Det har spårat ur totalt. Bra text!
2020-11-21

  AiA Maria den fria
Viktiga tankar!

Tack för att du delar!
2020-11-21

  Solstrale VIP
Du har så rätt.
Det är ohyggligt
Hur blev det så?
Har skrivit mycket, om detta...
Jag såg det komma för tjugo år sedan
Men politikerna bara täppte truten på oss föräldrar som ville försäkra oss att för tjugo år sedan, skulle våra barn bo arbeta och leva på sin lön, många klara inte detta idag... Så dina rader är sanning! Så är det! Bra skrivet! Heja dej!
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten