Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon hade ögon lika blåa som himmelen den blå

För när jag tittade in i dem vart jag alldeles yr i huvudet
och kunde knappt stå
Vart då tvungen att med händerna hålla i mig i någonting
Och när jag gjorde det var det hon som kom fram till mig
undrandes vad som stod på
Då kunde jag inte mer än skratta lite åt det hela och börja
rodna så att jag blev alldeles röd om kinderna
För då var jag ju tvungen att tala om för henne att det var
hennes fel att jag höll på att svimma av
Att det var hennes underbart vackra blåa ögon som gjort
det, då det plötsligt kändes som om jag stod på tå
högt uppe på en platå, och kunde inte hålla balansen längre
Sedan log jag så brett jag kunde
Då började även hon skratta då hon sa att hon har den
effekten på vissa män
Sedan presenterade vi oss för varann medan vi framåt
började gå då jag gav henne mitt visitkort utifall
hon ville hitta på någonting tillsammans
med mig någon dag
Sedan gav vi varandra en stor kram med ett litet, hej då!
Och där tog det lilla roliga slut
The End

Ken Cassel
20/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-20 22:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tyvärr, nör jag försökt skriva kommentar har jag klickats ut från nötet, poeter, pyttsväck, laddat upp igen, pyttsväck vällingsäck... Så måste det ha varit för dig att ha snuvats på konfekten...
2020-11-21

  angela Täubert fd Jansson VIP
Kort men intensivt glatt möte
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel